Nasza firma prowadzi stałą rekrutację na stanowiska kierownicze w miejscach z którymi współpracujemy. Poszukujemy szefów kuchni, sous chefów oraz chefów de partie, managerów generalnych restauracji, managerów zmianowych oraz doświadczonych hostów (hospitality supervisor).
Oczekujemy:
- awangardowego myślenia o gastronomii
- głębokiego zrozumienia branży oraz kierunków w których zmierza (z zaakcentowaniem nadchodzących trendów)
- znajomości zasad i znaczenia hospitality management
- przynajmniej dwuletniego doświadczenia na danym stanowisku
- potwierdzenia ukończenia/uczestnictwa w przynajmniej czterech szkoleniach, targach lub konferencjach branżowych
Oferujemy:
- bardzo dobre wynagrodzenie
- pracę dla liderów branży
- możliwość rozwoju w bardzo wymagającym środowisku
- stabilne zatrudnienie, z terminowo wypłacanym wynagrodzeniem i umową o pracę
Zgłoszenia prosimy kierować na adres: rekrutacja@bvad.pl