Zarządzanie surowcem

USŁUGA OBEJMUJE:
  • wybór i weryfikację dostawców, negocjowanie cen
  • optymalizacja poziomu Food Cost & Beverage Cost
  • receptury, remanenty, kalkulacje

Chcesz zmienić dostawcę, ale nie wiesz jak go wybrać?
W Twojej restauracji marnuje się dużo jedzenia, a cotygodniowe remanenty to uciążliwy obowiązek?

Podstawą funkcjonowania restauracji jest produkt, a jego jakość, dostępność czy cena są nie bez znaczenia. Dla Szefa Kuchni liczy się jakość i dostępność surowców, a dla Właściciela ich cena i kontakt z dostawcami. Doradzimy czym warto kierować się w wyborze.

Istotnym elementem zarządzania surowcem jest również gospodarka magazynowa, która wiąże się z przeprowadzaniem remanentów, zarówno kuchni, jak i baru. Remanent bywa pracochłonnym obowiązkiem, na szczęście z pomocą przychodzą nowoczesne programy, z obsługi których szkolimy naszych Klientów.

Umów się na bezpłatną konsultację
Skontaktuj się z nami
BON VIVANT SP. Z O.O.
ul. Hoża 61 lok. U1
00-682 Warszawa
biuro@bvad.pl
+48 535 444 451
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram