BON VIVANT ADVISORY is a consulting company specialized in helping gastronomic businesses
IN THE INDUSTRY FOR 10 YEARS
BON VIVANT ADVISORY
We have been in the industry for over a decade. We have comprehensive experience gained from cooperation with European leaders and thanks to many successful projects.
We call ourselves food aficionados – we love food and beverages, but we treat them as a perfect excuse to celebrate the good life. Having a cup of espresso and a newspaper in your hands can be a unique pleasure – that’s what we look for in gastronomy.
Cooking is an art, but a restaurant is a business – we understand these two truths, but we do not oppose them. We create a synergy between them.
This business is our passion
Among our clients are sophisticated restaurants, popular cafes, avant-garde food trucks, artisan pastry shops, catering agencies and small bistros – they all share a passion for food and understanding of their own business.
WHY BON VIVANT ADVISORY?
Get to know our company and the advantages of working with us
We will improve the profitability of your business
Our goal is to provide knowledge, experience and skills that lead to increased turnover (thanks to the improved level of guest satisfaction) and reduction of costs (thanks to the implementation of innovative solutions that work), which as a result lead to an increased profitability of our Partners' businesses.
We know this business inside out
Our team consists of experienced managers who worked for the largest catering companies in Europe. We have a long experience in opening new points, conducting rebranding processes, running chain cafes, fast-food as well as fine-dining restaurants. We feel comfortable working with boutique pastry shops and catering companies.
We recommend solutions that work
The restaurants we work with have already served over 500 000 guests. Our Partners’ experience becomes our experience, which we pass on to you. As the only consulting company in Poland, we run a showroom restaurant in Warsaw city center where we apply and test new strategies and face the current challenges. That is why, the solutions we recommend are not only theoretical concepts, but are supported by our experience.
We like to ask questions
What we believe in is that if someone claims they are good at everything, in fact they are good at nothing. So, on a daily basis we cooperate with lawyers specialized in advising gastronomic businesses, people responsible for management accounting, food technologists, health and safety specialists, fire protection inspectors. If we are missing answers, we direct our questions and doubts to them. Next, after careful consideration, we come back to our Partner with a solution to their problem.
We learn from mistakes
We already have many successful projects behind us. However, we are not ashamed of failures that are also a part of our professional experience. The mistakes we made largely contributed to the creation of the fundamental values of our company – cautiousness, meticulousness, moderate optimism, conservatism, all of which are integral features of our work today.
Due to the specificity of our work, we do not publish information about current projects. However, we will be happy to provide references upon request. In concluded contracts, we use special clauses guaranteeing the security of sensitive data and confidentiality in cooperation. The trust of our Partners is most important to us.
BON VIVANT SP. Z O O. ul. Hoża 61 lok. U1 00-682 Warszawa
biuro@bvad.pl +48 535 444 451
Zarządzaj zgodami plików cookie
Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.
Funkcjonalne
Always active
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Statystyka
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych.Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Marketing
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.