Usługa Nowy koncept gastronomiczny to kompleksowe wsparcie i doradztwo w
tworzeniu, a następnie wdrożeniu konceptów dla restauracji, kawiarni, baru czy po prostu nowego miejsca na gastronomicznej mapie miasta.
Na koncept składa się wiele elementów, począwszy od wystroju i atmosfery, aż po menu i grupę docelową. Wszystko to stanowi przemyślaną strategię, a żaden element nie jest przypadkowy.
Naszą misją jest wsparcie przedsiębiorców planujących otworzyć swój pierwszy lub kolejny biznes gastronomiczny, poprzez tworzenie przemyślanych, unikatowych i opłacalnych konceptów zgodnie z ideą
SMART.
Sukces konceptu zależy od wielu czynników. Dobrze przemyślany pomoże Ci
przyciągnąć Gości i sprawić, że będą wracać, a Tobie zapewni dobrze prosperujący biznes. Wydaje się proste, prawda?
Tworząc koncept bierzemy pod uwagę wszystkie za i przeciw, po to by wypracować złoty środek. Tu każda decyzja ma znaczenie, a my pomagamy w ich podjęciu.