Stwórz unikalny 
koncept gastronomiczny z BVA!

Umów bezpłatną konsultację
BON VIVANT ADVISORY

Dowiedz się jak stworzyć koncept gastronomiczny
 razem z BVA

Masz wizję nowatorskiej restauracji, ale potrzebujesz wsparcia w realizacji tego
pomysłu? Dobrze trafiłeś – jesteśmy tutaj, by Twoje plany stały się rzeczywistością.

Tworzenie konceptu 
od zera


Chcesz otworzyć swój pierwszy lub kolejny lokal?  Nie wiesz, od czego zacząć lub brakuje Ci pomysłu?  Możemy w tym pomóc. 
Opracujemy szczegółowy plan działania, obejmujący charakterystykę
konceptu, wybór lokalizacji oraz analizę konkurencji.

Weryfikacja Twojego konceptu


Masz pomysł na miejsce, które chciałbyś otworzyć? 
Opowiedz nam o tym! Z naszego doświadczenia wynika, że pomysł
nie zawsze stanowi koncept. 
Nasza wiedza to brakujące ogniwo, którego być może potrzebujesz.

Gotowy koncept

Dysponujemy portfolio gotowych konceptów, które dostosujemy do aktualnych potrzeb na rynku. 
Jesteś ciekawy naszych
pomysłów? Skorzystaj z naszego doświadczenia i otwórz własny biznes!

Przygotowanie biznesplanu

Biznes plan to dokument, który opisuje planowane cele, działania i strategie 
dla nowej restauracji. 
Bez niego ani rusz. Biznesplan to nie tylko formalność, a szczegółowy opis pomysłu na biznes (konceptu) wraz z jego przewidywaną rentownością.
Dowiedz się więcej
BON VIVANT ADVISORY

Czym jest nasza usługa?

Nowy koncepty gastronomiczny czyli..? 

Usługa Nowy koncept gastronomiczny to kompleksowe wsparcie i doradztwo w
tworzeniu, a następnie wdrożeniu konceptów dla restauracji, kawiarni, baru czy po prostu nowego miejsca na gastronomicznej mapie miasta.

Na koncept składa się wiele elementów, począwszy od wystroju i atmosfery, aż po menu i grupę docelową. Wszystko to stanowi przemyślaną strategię, a żaden element nie jest przypadkowy.

Naszą misją jest wsparcie przedsiębiorców planujących otworzyć swój pierwszy lub kolejny biznes gastronomiczny, poprzez tworzenie przemyślanych, unikatowych i opłacalnych konceptów zgodnie z ideą SMART.

Dlaczego koncept jest taki ważny?

Sukces konceptu zależy od wielu czynników. Dobrze przemyślany pomoże Ci
przyciągnąć Gości i sprawić, że będą wracać, a Tobie zapewni dobrze prosperujący biznes. Wydaje się proste, prawda?

Tworząc koncept bierzemy pod uwagę wszystkie za i przeciw, po to by wypracować złoty środek. Tu każda decyzja ma znaczenie, a my pomagamy w ich podjęciu.
BON VIVANT ADVISORY

Jak działamy?

Krok 1 

Rozpoznanie potrzeb: Rozpoczynamy od poznania Twojego pomysłu i celu biznesowego. Następnie przeprowadzamy analizę rynku, konkurencji oraz aktualnych trendów, aby lepiej zrozumieć Twoją grupę docelową.

Krok 2

Tworzenie konceptu: Tu rozpoczynamy proces tworzenia konceptu, który obejmuje ofertę gastronomiczną, rodzaj serwisu, wystrój, atmosferę oraz wszelkie elementy, które sprawią, że Twoja restauracja będzie unikatowa.

Krok 3

Biznesplan: Przygotujemy dla Ciebie szczegółowy biznesplan,
uwzględniający kalkulację kosztów inwestycji, prognozy finansowe i strategię marketingową.

Krok 4

Wsparcie na każdym etapie: Nasze wsparcie nie kończy się 
na dostarczeniu gotowego konceptu. Zapewniamy je
na każdym etapie, dbając o to, abyś czuł się pewnie i komfortowo w procesie realizacji projektu.

Krok 5

Optymalizacja i rozwój: Po otwarciu restauracji, wspólnie monitorujemy wyniki, analizujemy opinie Gości
i wprowadzamy niezbędne modyfikacje, aby zapewnić sukces Twojego biznesu.



Zaufali nam

Skontaktuj się z nami już dziś!

Wybierając usługę Nowy koncept gastronomiczny, robisz pierwszy krok w kierunku
sukcesu Twojego miejsca i opłacalności Twojego biznesu. 

Nasze doświadczenie to
Twoja korzyść.

Razem stworzymy wyjątkowe miejsce.
Porozmawiajmy!
BON VIVANT SP. Z O.O.
ul. Hoża 61 lok. U1
00-682 Warszawa
biuro@bvad.pl
+48 535 444 451
bookchart-barsrocketmagnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram