Zapomnij 
o niepotrzebnych kosztach
w swoim lokalu!

Umów bezpłatną konsultację
BON VIVANT ADVISORY

Dowiedz się jak zarządzać kosztami w Twoim biznesie 
razem z BVA



Czy Twój lokal nie generuje oczekiwanych zysków, a wydatki sprawiają, że trudno jest Ci utrzymać się 
na rynku gastronomicznym?

Jednym z częstszych powodów niepowodzeń w tym biznesie jest niewłaściwe zarządzanie kosztami,
a biznes restauracyjny generuje ich sporo. Dlatego wsparcie w optymalizacji kosztów może być kluczowe dla utrzymania rentowności biznesu.

Analiza kosztów 
lokalu



Przeprowadzamy szczegółową analizę kosztów Twojej restauracji, identyfikując obszary, które generują ich najwięcej, zapewniając pełną poufność danych.

Optymalizacja 
wydatków



Opracowujemy dopasowane strategie optymalizacji kosztów, a jednocześnie proponujemy strategie zwiększenia przychodów w Twojej restauracji.

Wsparcie 
na każdym etapie

Nasz doświadczony zespół służy Ci pomocą na każdym etapie wprowadzania zmian, zapewniając Ci pełne wsparcie i doradztwo.

Monitorowanie 
i dostosowanie


Po wdrożeniu strategii optymalizacji kosztów, monitorujemy wyniki
i wprowadzamy niezbędne modyfikacje, aby osiągnąć zamierzony cel i poprawić wynik finansowy.
Dowiedz się więcej
BON VIVANT ADVISORY

Czym jest nasza usługa?

Zarządzanie kosztami czyli...

Zarządzanie kosztami w restauracji to kompleksowa usługa, która pomoże Ci zoptymalizować koszty i zwiększyć przychody. Dzięki naszemu doświadczeniu, możemy pomóc Ci w zidentyfikowaniu obszarów, które generują za duże koszty oraz wskażemy, jak je zmniejszyć.

Czym jest optymalizacja kosztów?

Mówiąc o kosztach, często powtarzającym się hasłem jest optymalizacja. Polega ona nie tylko na redukcji kosztów, ale na właściwym ulokowaniu środków w danym obszarze. Kluczem do sukcesu jest właściwa struktura kosztów stałych 
i zmiennych wobec uzyskanych przychodów.

Poznaj nasze 
usługi komplementarne

Menu engineering to uzupełniająca usługa, którą proponujemy na etapie analizy menu. Jej celem jest analiza popularności i rentowności poszczególnych dań 
w menu. Działania z zakresu menu engineering pomagają w optymalizacji poziomu Food Cost, zwiększeniu zysków oraz zmniejszeniu strat na kuchni. 

Oprócz tego oferujemy także pomoc w zakresie zarządzania surowcem
Wiemy, jak trudno znaleźć kompromis między potrzebą znalezienia najlepszych składników, a troską o rosnące koszty. Dlatego wspieramy w wyborze 
i weryfikacji dostawców, a także wdrażamy sprawdzone metody remanentów, dzięki którym ulepszysz gospodarkę magazynową w swoim lokalu.  



Zaufali nam

Skontaktuj się z nami już dziś 
i zacznij osiągać większe zyski 
w swojej restauracji!

Wybierając usługę Zarządzanie kosztami, robisz pierwszy krok w kierunku zmian na lepsze – zwiększenia rentowności Twojego biznesu.

Z naszego doświadczenia wiemy, że nawet pozornie niewielkie zmiany mogą prowadzić do znacznych oszczędności w skali roku. Dlatego Zarządzanie kosztami to jedna z chętniej wybieranych usług.

Chcesz dowiedzieć się więcej ? 
Sprawdź, jak zwiększyliśmy przychód naszego klienta o 200 tys. złotych rocznie!
Porozmawiajmy!
BON VIVANT SP. Z O.O.
ul. Hoża 61 lok. U1
00-682 Warszawa
biuro@bvad.pl
+48 535 444 451
coguserschart-barsmagnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram