Menu engineering

USŁUGA OBEJMUJE:
  • analizę sprzedaży i rentowności
  • stworzenie macierzy produktów
  • menu design

Które dania z Twojej karty sprzedają się najlepiej?
Jaki jest ich food cost i jaką mają marżę?

Jeśli odpowiedź na choć jedno z tych pytań sprawiło Ci trudność, możesz na nasz liczyć. W oparciu o wyliczony food cost dań i dane sprzedażowe przeprowadzamy usługę menu engineering.

Efektem jest analiza popularności i rentowności poszczególnych dań z karty. Takie działania mogą spowodować wzrost zysków nawet o 10-15%.

Jeśli jesteś na etapie tworzenia menu – również możemy Ci pomóc. Wspólnie z doświadczonym grafikiem tworzymy dla naszych Klientów menu od podstaw.

Więcej o menu engineering tu.

Umów się na bezpłatną konsultację
Skontaktuj się z nami
BON VIVANT SP. Z O.O.
ul. Hoża 61 lok. U1
00-682 Warszawa
biuro@bvad.pl
+48 535 444 451
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram