Nowy koncept gastronomiczny

USŁUGA OBEJMUJE:
  • tworzenie nowych konceptów gastronomicznych
  • przygotowanie biznesplanów
  • wsparcie operacyjne i formalno-prawne przy otwarciu nowego lokalu

Planujesz otwarcie własnego biznesu? Masz pomysł na nową restaurację, ale nie wiesz od czego zacząć?

Dobry pomysł to jedno, a jego realizacja to drugie. W ramach tej usługi tworzymy koncepty od A do Z i przygotowujemy biznesplan, który obejmuje takie elementy jak:

  • opis konceptu, wybór lokalizacji i oferty gastronomicznej,
  • szczegółową analizę konkurencji,
  • wybór modelu biznesowego,
  • kalkulację całej inwestycji, z uwzględnieniem prognozowanego zysku.

Na przestrzeni lat naszej pracy stworzyliśmy odpowiednie narzędzia zabezpieczające skuteczne przeprowadzenie projektu. Zapewniamy wsparcie na każdym etapie tworzenia konceptu, aż do momentu otwarcia i wizyty pierwszych Gości.

Dysponujemy również portfolio gotowych konceptów, które z przyjemnością wprowadzimy na polski rynek gastronomiczny.

Jeśli masz już gotowy pomysł skontaktuj się z nami, a my zajmiemy się całą resztą.

Umów się na bezpłatną konsultację
Skontaktuj się z nami
BON VIVANT SP. Z O.O.
ul. Hoża 61 lok. U1
00-682 Warszawa
biuro@bvad.pl
+48 535 444 451
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram